El dijous, 17 de novembre de 2020 vam acudir a la Universitat de Valladolid i vam estar en una de les classes dels alumnes de 4t d’el Grau d’Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament de l’Producte.

Álvaro Martín
Durant la primera part de la nostra visita Álvaro Martín, Director d’Operacions, va realitzar una breu presentació de SYLTEC, en què va comptar qui som i com treballem.

Rocío Viruega
Seguidament, Rocío Viruega, Gerent de de el Departament de SmarTICs, va enumerar alguns projectes interessants desenvolupats en el departament, com l’app AguaVa, llançada recentment i que ja està sent utilitzada a Madrid.

Isabel González
Des del Departament. De RRHH de SYLTEC, Isabel González, va ocupar la part central de la xerrada, Isabel González, centrant-se en mostrar de forma pràctica la utilitat de les Competències aplicades a la Gestió de RRHH, posant com a exemple els processos de selecció i programes de retenció de l’talent de SYLTEC. A més, va transmetre la importància d’un correcte ajust persona-lloc de treball i de la seva relació amb la motivació i acompliment.

Alberto Navarro
Alberto Navarro, membre de l’Dep. D’R + D + I de l’empresa, va parlar sobre un nou projecte que s’està desenvolupant en el Departament. Aquest projecte és un Programari que utilitza la realitat virtual i la Intel·ligència Artificial per facilitar les tasques dels tècnics de Selecció de RRHH. A més, els alumnes han tingut l’oportunitat de provar-ho.

La xerrada va tenir bona acollida entre l’alumnat i va servir per estendre ponts, un cop més, entre el món professional i l’universitari.

Moltes gràcies per la participació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.