El dia 27 d’octubre de 2020 vam acudir a l’esdeveniment organitzat per La Cambra de Comerç de Valladolid en el que es presentaven els treballs realitzats pels alumnes del Curs de “Disseny i Desenvolupament de Vídeojocs”.

Aquest és un dels cursos que s’ofereixen dins del Programa Integral de Qualificació i Treball (PICE) de La Cambra de Comerç d’Espanya i que està destinat a millorar la contractació de joves que vulguin augmentar la seva formació, especialitzant-se en un sector concret.

Amb l’objectiu de mostrar als alumnes les oportunitats laborals del curs que acabaven de realitzar, Rocío Viruega, Gerent de SmarTICs va realitzar una presentació corporativa de SYLTEC i, es va centrar en explicar les eines i recursos (Realitat Virtual, Intel·ligència ArtificialBlockchainRealitat Augmentada, etc.) que s’utilitzen en el Departament de SmarTICs per donar vida als projectes que s’estan portant a terme.

A més, va mostrar alguns exemples dels projectes realitzats recentment, molt relacionats amb el contingut del curs que acabaven de realitzar.

Per últim, vam ser presents a l’exposició dels treballs finals elaborats per cada un dels alumnes i, vam quedar impressionats per la seva originalitat i qualitat.

Creem sincerament que ha estat un gran treball i us desitgem moltíssima sort i èxit professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.