QUI SOM?

El nostre objectiu és participar activament en el sector industrial i comercial, generant serveis d'alta qualitat..


El 2008 sorgeix la idea de constituir una organització que aporti solucions a les mancances de tecnificació i innovació existents en moltes empreses. Aquells inicis es van convertir en la realització de projectes multidisciplinaris en sectors molt diversos fins a aconseguir en l'actualitat ser proveïdors de serveis globals d'enginyeria, consultoria i TICs.

La nostra capacitat de proporcionar coneixements tècnics que permeten dissenyar o evolucionar nous productes, millorar productivitats i implantar eines per gestionar empreses de manera eficient, ens ha portat a incloure la investigació tecnològica com a base de l'creixement propi i dels nostres clients.

SYLTEC és una empresa espanyola que presta serveis integrals de enginyeria i consultoria tecnològica , proporcionant solucions d'alt valor afegit adaptades a les necessitats dels seus clients.

Els nostres projectes defineixen de forma precisa la distribució d'usos i espais, la utilització de materials i tecnologies, i la justificació tècnica de compliment de les especificacions requerides per la normativa tècnica aplicable.


Posem a disposició de cada un dels nostres clients un equip de professionals multidisciplinaris altament qualificats, capaços d'abordar projectes de diferents tipologies:

  • Redacció d'estudis, avantprojectes, delineació, projectes bàsics, projectes d'execució, direccions d'obra, assistència tècnica, coordinacions de seguretat i salut i legalitzacions (gestió de llicències / permisos i tramitació amb l'Administració).

  • Cobertura integral de el desenvolupament constructiu de projectes mitjançant el servei "clau en mà" de Gestió integrada de projectes multidisciplinaris d'enginyeria i arquitectura.

  • Disseny i desenvolupament de projectes d'innovació en el marc de l'enginyeria i les noves tecnologies, eines de software a mida per a la gestió de persones i processos, i sistemes de gestió empresarial (ERP, CRM ...). < / p>

  • Desenvolupament integral de projectes d'I + D, implementant els nostres desenvolupaments més avançats en tecnologies punteres com a realitat augmentada (AR), realitat virtual (VR), intel·ligència artificial (AI), Blockchain ...

Ara per ara ens trobem en continu creixement, sent capaços d'atendre la demanda de treball a nivell nacional des de les nostres noves oficines de Valladolid. I creiem que la nostra trajectòria actual és la punta de l'iceberg de nous desenvolupaments que permetran al nostre entorn evolucionar cap a valors de sostenibilitat i innovació.

SYLTEC col·labora com a empresa associada a la plataforma de ciutats intel·ligents Smart City VyP. Participem en el comite executiu empresarial de la patronal industrial UNICEM de l'Menjador de l'Henares (Madrid). Som membres actius com a socis protectors de Fundació EXECyL promovent l'excel·lència empresarial.

En els últims anys hem estat patrocinadors i col·laboradors actius de STEM Talent Girl promovent que els més joves s'interessin per estudis de les branques STEM, hem participat en el Comitè Tècnic de Climatització de AENOR, i hem establert col·laboracions amb diferents col·legis professionals d'enginyers (Col·legi Oficial d'Enginyer Industrials de Madrid, Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de Valladolid, Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de Toledo, Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Castella i Lleó y Col·legi Professional d'Enginyers en Informàtica de Castella i Lleó , entre d'altres).

Estem molt compromesos amb la formació d'estudiants i la seva inserció en el món laboral, col·laborant en diferents programes de pràctiques curriculars i extracurriculars tant en universitats ( Universitat de Valladolid , Universitat Europea Miguel de Cervantes , Universitat Europea de Madrid , Universitat Politècnica de Madrid i Universitat Rei Juan Carlos) com en diferents centres i instituts de formació professional. Les nostres estadístiques, any rere any, revelen un altíssim percentatge d'alumnes en pràctiques que, un cop finalitzats els seus estudis, passen a formar part de la nostra plantilla.

Cartel Smart City
Cartel Unicem
Cartel Alastria
Cartel UEMC
Logo del Colegio de Ingenieros industriales de Madrid
Logo del Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos Industriales de Valladolid
Colegio de Ingenieros Técnicos de Obras Públicas de Castilla y León
Logo de la Universidad Europea de Madrid
Logo de la Universidad Politécnica de Madrid
Logo de la Universidad de Valladolid